• info@highmediadevelopers.nl

Wat kost een website

Wat kost een website

Elke website is maatwerk bij ons!

Wij realiseren websites volgens template ontwerpen. Samen kiezen we een basis ontwerp/indeling uit, deze bouwen wij vervolgens helemaal in de gewenste huisstijl. Zo krijg je een geheel eigen website, inclusief een handig CMS om zelf ook wijzigingen te kunnen aanbrengen.

Meer dan 6 jaar ervaring!

High Media Developers is bedoeld voor de kleine (startende) ondernemer die snel en simpel een professionele website wil laten maken. Bij ons vind je geen standaard pakketten die je kan afkopen, maar enkel unieke websites met elk zijn eigen functies. Doordat wij al 6 jaar ervaring hebben, kunnen wij snel iets moois opleveren tegen een zeer scherpe prijs.

De eerste stap is communicatie!

Een maatwerk website begint eerst altijd met een goed gesprek! Samen nemen we je wensen door en brainstormen hierover. Natuurlijk stellen we de juiste vragen en zijn we daarbij ook kritisch op een gezonde manier. Op basis van dit gesprek maken wij een maatwerk offerte met een vaste prijs. Met andere woorden: duidelijkheid vooraf! In deze offerte vind je ook een planning voor de realisatie van het project. Weet je al exact wat je wilt, dan kun je ook direct overgaan tot een offerte aanvragen op deze pagina.

Doelgericht ter werk!

Voor elke website hebben wij altijd dezelfde uitgangspunten: een doelbewuste aanpak! Je online strategie moet meer leads, klanten en verkoop realiseren. We zorgen voor een website die gericht is op conversie en vindbaarheid. Wij koppelen uiteraard ook Google Analystics zodat er via AdWords aan marketing gedaan kan worden.

Richtlijn prijzen!

Elke website is uniek en iedere klant heeft specifieke wensen. De gemiddelde prijs voor een website ligt bij ons vele malen lager dan onze concurrenten. De prijzen zijn zeer afhankelijk van de eisen die een klant heeft. De startprijs ligt bij ons op € 199,-

Benieuwd naar wat een website u zal kosten? Neem dan hier contact met ons op of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.